Aanbod

De peutergroep gaat uit van de Stichting tot het verstrekken van voorschoolse educatie op gereformeerde grondslag te Neder-Betuwe. (SVEG).

De peutergroep beschikt over 16 kindplaatsen voor kinderen in de leeftijd van 3,0 t/m 4,0 jaar. In een incidenteel geval is een kind in de leeftijd tussen 2,5 en 3,0. Dit kind heeft, om eerder geplaatst te kunnen worden, in dat geval een VVE-indicatie nodig die aangevraagd kan worden bij consultatiebureau. Een VVE-indicatie wordt afgegeven bij o.a. een achterblijvende taal-spraakontwikkeling.

Stichting

De peutergroep gaat uit van de Stichting tot het verstrekken van voorschoolse educatie op gereformeerde grondslag te Neder-Betuwe. Op dit moment ressorteren er drie peutergroepen onder deze stichting, die gehuisvest zijn in de schoolgebouwen van de Eben-Haëzerschool, de Rehobothschool, beiden gevestigd in Opheusden, en in het gebouw van de Sébaschool te Ochten. Onze peutergroep is in het cursusjaar 2013-2014 van start gegaan.

De kinderen die de peutergroep in Ochten bezoeken zijn vooral afkomstig uit de kernen Ochten, Echteld, IJzendoorn, Kesteren en Lienden.

Inspectie

Het inspectierapport van onze peutergroepen bekijken? Klik dan op onderstaande link:

• Informatieblad belastingdienst

Protocol kindermishandeling download

• Brochure Neder-Betuwe peuteropvang

Brochure Neder-Betuwe peuteropvang download

...Ik ga graag naar school omdat ik zelf een plekje mag kiezen in de klas om te lezen....
Gerdiene