De Rehobothschool is een school voor speciaal basisonderwijs en speciaal onderwijs (ZML). In 2009 is deze afdeling in Ochten gestart en wordt er waar mogelijk geïntegreerd onderwijs gegeven aan leerlingen van de drie scholen. De school is ontstaan vanuit de Ds.D.A.Detmarschool en Rehobothschool uit Barneveld. Op dit moment bezoeken 100 leerlingen deze vorm van onderwijs.

De Rehobothschool is samen met de Rehobothschool in Barneveld de speciale voorziening voor regio Midden van samenwerkingsverband Berséba. Klik hier voor meer informatie.

De school is een school die valt onder de SSOGG te Barneveld. Klik hier voor de verwijzing naar de website van de Rehobothschool in Barneveld

Onderwijs is passie, elke dag opnieuw

• Schoolgids Rehobothschool

Schoolgids Rehobothschool download